Amy Edmondson

Amy Edmondson is dé expert op het gebied van psychologische veiligheid. Ze is een veelgeprezen professor aan de Harvard Business School en een zeer boeiende spreker.

André Wierdsma

Het enthousiasme van prof. dr. Andre Wierdsma werkt zeer aanstekelijk. Als het gaat om emotioneel intelligent leiderschap en samenwerken, moet je bij hem zijn.

Britt Breure

Britt Breure is Director of HR and CSR at AFAS Software

Dan Ariely

Ariely heeft wereldwijd miljoenen fans door zijn bestseller Predictably Irrational (1,2 miljoen exemplaren) en zijn spraakmakende lezingen over irrationeel gedrag op TED.com (3 miljoen kijkers).

Douglas Lamont

Douglas is CEO of Tony's Chocolonely

Douwe Draaisma

Draaisma publiceerde o.a. over het autobiografisch geheugen.

dr. Andreas Wismeijer

Een gedreven onderzoeker die graag verhalen vertelt: dit is al meer dan 15 jaar Andreas in een notendop.

dr. Ben Tiggelaar

Dr. Ben Tiggelaar is onafhankelijk schrijver, spreker en gedragswetenschapper.

dr. Jos Ahlers

Na zijn promotie tot doctor in de Psychologie met het proefschrift ‘Similar Differences and Different Similarities’ maakte hij de overstap naar het bedrijfsleven.

dr. Kilian Wawoe

Dr. Kilian Wawoe deed een jaar lang onderzoek naar werken tijdens en postcorona. Hij en zijn team interviewden meer dan 300 mensen, bestudeerden meer dan 600 wetenschappelijke artikelen over virtuele teams en leidinggeven op afstand de conclusies over dit

Elke Geraerts

Elke is neuropsycholoog en een zeer bevlogen docent. Hier spreekt een vrouw die haar passie heeft gevonden! Elke heeft als missie om mensen en organisaties te helpen om continu te investeren in hun mentaal kapitaal.

Erik Scherder

Erik Scherder is hoogleraar Klinische Neuropsychologie en hoofd van de gelijknamige afdeling bij de Vrije Universiteit in Amsterdam. Ook is hij hoogleraar Bewegingswetenschappen aan de Rijksuniversiteit te Groningen.

Eva Brouwer

Eva Brouwer is spreker en presentatietrainer. Ze was 10 jaar lang televisiepresentator en ...

Heidi Nieboer

Heidi Nieboer is voormalig politieonderhandelaar. Zij heeft twaalf jaar ervaring in onderhandelingen bij gijzeling, ontvoering, terrorisme en zelfdoding. En coördineerde onder andere de gijzeling in de Rembrandttoren in 2002.

Jan van Setten

‘Professioneel BRUISTABLET in woorden en daden

Janneke Oostrom

Janneke Oostrom won ‘the teacher of the year award‘ aan de VU en was aan deze universiteit programma directeur voor de internationale MBA. Per 1 februari 2023 is zij als hoogleraar verbonden aan de Tilburg University.

Jelle Jolles

Prof. dr. Jelle Jolles is naast zijn hoogleraarschap aan de Vrije Universiteit Amsterdam, verantwoordelijk voor NeuroPsy, adviescentrum voor Brein & Leren.

Jeroen Geurts

Jeroen Geurts is tevens auteur van de boeken ‘Over de Kop‘ en ‘Kopstukken‘

Jitske Kramer

Jitske Kramer is corporate antropoloog, spreker, ondernemer en oprichter van HumanDimensions.

Jos Burgers

Bestseller auteur, expert in ‘klantgerichtheid’

Jos Hendriksen

Als senior onderzoeker is hij betrokken bij meerdere wetenschappelijke onderzoeken naar leerstoornissen in het algemeen en in het bijzonder bij kinderen met neurologische stoornissen.

Lilian Geijsen

Managing Director of Ben & Jerry's Europe...

Lone Frank

De Deense Lone Frank is gepromoveerd in de neurobiologie en heeft meerdere prijzen ontvangen als wetenschapsjournalist.

Lydia Krabbendam

Het onderzoek van prof. dr. Lydia Krabbendam richt zich op individuele verschillen in sociale cognitie tijdens de adolescentie en de volwassenheid en hoe deze betrekking hebben op schoolprestaties en de ontwikkeling van psychopathologie.

Maarten Vansteenkiste

Hij wilde als kind bakker worden....

Marc Buelens

Prof. dr. Marc Buelens is auteur van o.a. ‘Grootmeester in leiderschap’ en ‘Hebt u een CEO-brein’.

Marta Munk de Alba

Marta Munk de Alba is Head of Talent Acquisition EMEA at Netflix.

Maryna Saprykina

Expert in extreme resilience, from Kiev Ukraine

Mathieu Weggeman

Prof. dr. ir. Mathieu Weggeman focust met name op innovatieprocessen in kennisintensieve organisaties.

Maureen Kramer

Maureen traint op dagelijkse basis leerlingen in het ontwikkelen van executieve vaardigheden. Het CEO - brein van onze hersens zeg maar...

Melatie Wijsen

Melati is a 22 year old full time changemaker. She has founded Bye Bye Plastic Bags.

Michael Portzky

Michael Portzky studeerde af aan de Gentse Universiteit als klinisch psycholoog. Hij specialiseerde zich nadien in de neuropsychologie.

Oscar David

Oscar David is organisatiepsycholoog en adjunct professor aan TIAS. Zijn passie is het stimuleren van potentieel en bewustwording in organisaties.

Pacelle van Goethem

Drs. Pacelle van Goethem is Nederland’s autoriteit op het gebied van overtuigen, stem en invloed op de Radboud Universiteit Nijmegen en het Medisch Academisch Centrum Groningen.

Paul Kirschner

Prof. dr. Paul A. Kirschner is hoogleraar Onderwijspsychologie en directeur van het FEEEL

Prof. dr. Ap Dijksterhuis

Dijksterhuis doet onderzoek naar de invloed van onbewuste processen op o.a. interpersoonlijk gedrag.

Prof. dr. Aukje Nauta

Aukje Nauta is spreker, schrijver en psycholoog. Haar jongste boek is ‘Nooit meer doen alsof‘.

Prof. dr. Ellen Giebels

Ellen Giebels houdt zich als psycholoog bezig met onderzoek naar conflict en onderhandeling, vooral in maatschappelijke crisissituaties. Ze is vice-decaan van de faculteit Gedrags-, Management- en Maatschappijwetenschappen aan de Universiteit Twente.

Prof. dr. Erin Meyer

Erin Meyer is a professor at INSEAD, one of the leading international business schools. Her work focuses on how the world's most successful managers navigate the complexities of cultural differences in a global environment.

Prof. dr. Margriet Sitskoorn

Neuropsycholoog en hoogleraar klinische neuropsychologie Margriet Sitskoorn is een graag geziene gast bij tv-programma's en een veelgevraagd (internationaal) spreker. Daarnaast is zij oprichter en directeur van het 'Poverty lab'.

prof. dr. Roos Vonk

Roos Vonk staat bekend om haar toegankelijke stijl, zowel als sprekers als schrijver, waarmee ze wetenschappelijke kennis toepasbaar maakt voor een groot publiek.

Prof. dr. Theo Compernolle

Theo Compernolle is een internationaal gerespecteerd wetenschapper, consultant en docent op het gebied van stress en het brein. Zijn stijl is uniek: met humor en flair. Hij is kerndocent aan het vermaarde INSEAD Fontainebleau.

Remco Claassen

Remco Claassen is volgens kenners de beste leiderschapstrainer van Nederland. Hij verkent en verlegt de grenzen van het trainersvak met zijn opzienbarende stijl. Zijn seminars maken een diepe, onuitwisbare indruk op alle deelnemers.

Renate de Groot

Prof. dr. Renate de Groot is professor ‘Biopsychology of Learning‘ aan de Open Universiteit van Nederland. Renate doet onderzoek naar determinanten die het leervermogen en de cognitie beïnvloeden.

René Diekstra

René F.W. Diekstra is auteur van ruim 200 internationale wetenschappelijke tijdschriftpublicaties, richtte het blad Psychologie Magazine op en introduceerde de cognitieve gedragstherapie in ons land.

Rick van Baaren

Dr. Rick van Baaren is universitair hoofddocent Gedragsbeïnvloeding aan de Radboud Universiteit. Zijn onderzoek richt zich op vormen van bewuste en onbewuste beïnvloeding en is gepubliceerd in toonaangevende internationale wetenschappelijke journaals. Tevens is zijn onderzoek behandeld in o.a. de New York Times, Discovery Chanel en Die Welt.

Robert Cialdini

Dr. Robert Cialdini verwierf wereldfaam met zijn bestseller ‘Invloed’. Hij is hoogleraar marketing én psychologie aan Arizona State University

Ronnie Overgoor

Als dagvoorzitter en interviewer is hij messcherp en behoort hij tot de top van Nederland.

Rutger Bregman

"THE DUTCH WUNDERKIND OF NEW IDEAS" (THE GUARDIAN)

Sharon Kroes

Sharon Kroes is voormalig Nederlands, Europees én wereldkampioen debatteren en Nederlands kampioen Eloquentia (welbespraaktheid).

Thijs Homan

Thijs Homan doet onder meer onderzoek op het terrein van het leren van teams en het leren en veranderen van groepen mensen in organisaties.

Tim Ferriss

Auteur van 'The 4 hour workweek'

Tom Pattij

Tom heeft een passie voor de schoonheid van het brein en dat deelt hij maar wat graag met zijn publiek

Tony Crabbe

De Britse Tony Crabbe schreef dé bestseller over zelfleiderschap van 2016: Nooit meer te druk. Het boek stond het hele jaar torenhoog in de moeder aller verkooplijsten: de ‘Bestseller 60’.

Toon Gerbrands

Toon Gerbrands wordt ook wel de prestatie-professor genoemd. "Hoe groter de crisis, des te meer ik opleef" is een gevleugelde uitspraak van hem. Toon gaf onder meer direct leiding aan Louis van Gaal, Ronald Koeman en Philip Cocu.

Victor Lamme

Prof. dr. Victor Lamme is expert op het gebied van visuele waarneming en bewustzijn

Walter Baets

Prof. dr. Walter R. J. Baets is emeritus hoogleraar Complexiteit, Kennis en Innovatie. Hij is director/dean van ‘The Camp’ in Aix en Provence/ Marseille.