"Twee werelden die elkaar ontmoeten, creëren nieuwe inzichten en perspectieven. De wereld van leiderschap en management ontmoet de psychologie. Fascinerend! Het heeft mij geholpen op weg naar een hoger level om met mijzelf en met mensen om te gaan. Een aanrader!"

Toon Gerbrands CEO PSV

"What a great honor for me to work with Remco and his outstanding team at Focus Learning Journeys this past week! I work all over the world with many event companies and trust me when I say that Remco is creating a new template for learning and growth that will revolutionize the industry....when you combine his vision with his incredible passion and magnetic personality he has a perfect recipe for success. Remco thank you so much for your hospitality and welcoming me to Holland with a huge heart! See you again soon!"

John Mattone Bestselling Author, World's Top Executive Coach (2019-2023), Pioneer of the Intelligent Leadership (IL) Coaching System and Certification Program, and Founder of John Mattone Global. Former coach of Steve Jobs.

"Na werkelijk élk college vol energie en inspiratie onderweg naar huis, alvast denkende wat en hoe ik hetgeen ik geleerd heb, toe kan passen op mijzelf en overbrengen aan mijn teamleden. Deze reeks colleges met haar stuk voor stuk inspirerende sprekers / docenten, is naar mijn mening zeer waardevol voor ieders persoonlijke ontwikkeling en derhalve een must voor elke manager – in welke branche je ook actief bent. Daarnaast ook complimenten voor de organisatie, alles was elke keer zeer goed geregeld."

Petra van Woensel Marketingmanager Dreumex BV

"Focus is Remco, en Remco is Focus. Samen staan ze voor zeer leerzame en inspirerende masterclasses, opleidingen en bijeenkomsten. Wil je, zeker op het vakgebied van toepasbare psychologie, jezelf uitdagen en nieuwe inzichten krijgen, Remco en Focus. Aanrader. Ik heb nog steeds profijt van Psychologie voor Managers!"

Geert Laseur CEO van Egmond Groep

"Wat was het een feest om de colleges bij te wonen! Inspiratie, verwondering, reflectie en bezinning. Het deed zo veel met mij als persoon en dus ook met mij als professional! Het was een genot om hetgeen wat ik gehoord had de volgende dag te kunnen delen met mijn team. Met smart zaten zij te wachten op mijn verhaal! Ik heb de collegereeks van Psychologie voor Managers ervaren als een belevenis, een aanvulling op mijn repertoire en rugzak. Een absolute aanrader!"

Sultan Solak - Bilici Bestuurder PlatOO

"Ik hoop dat managers zich steeds meer gaan zien als wezens die psychologische wetenschap praktisch toepassen en daarom raad ik deze serie van harte aan!"

Prof. dr. Ap Dijksterhuis Hoogleraar sociale psychologie Radboud Universiteit

"Ik heb in mijn carrière al vele managementtrainingen gevolgd (inclusief rollenspellen en geeltjes plakken) Psychologie voor Managers is anders: hier vallen de puzzelstukjes in elkaar! Toegepaste psychologie. Een verrijking voor diegene die intensief samenwerkt. Elke organisatie zou hier zijn leidinggevenden naar toe moeten sturen. Super inspirerend én zakelijk 100% verantwoord!"

Meriam Sheer Mahomed (interim) HR manager

"Focus faciliteert Learning Journeys die er daadwerkelijk toe doen. Focus doet dat daar door haar sprekers goed te selecteren en te begeleiden, de marketing van events vakkundig te verzorgen en om vervolgens met zijn allen een puik geregeld leer moment te produceren waar je graag je tijd aan wilt besteden. Ik vind het een cadeautje om met en voor Focus te werken."

Carel Maasland People & Culture exec | Global Talent | Enabling Expansion & Organic Growth | Tech, Circularity & Financial Services, former Hr director IKEA

"Ik heb de colleges ervaren als pareltjes, ga ze missen!"

Alice Leusink Manager team advies, Gemeente Rotterdam

"In het begin denk je nog 'wat toevallig dat alles zo herkenbaar is in je dagelijkse rol als manager', later kom je er achter dat de onderwerpen en de sprekers gewoon heel erg goed geselecteerd zijn!"

Peter van den Broek Productmanager Rabobank

"Je moet dit niet willen missen"

Bas Oldemans rector Carmel College

"Elke bijeenkomst heb ik ervaren als een cadeau, omdat er steeds bijzonder interessante en toepasbare thema's zijn behandeld door mensen met een enorme kennis én de kunde om deze kennis op een inspirerende manier over te brengen"

Joke van den Berg directeur-bestuurder Woonwaard, voorzitter RvT Warm Thuis, lid RvT OPSPOOR

"Fantastisch collegereeks! Draag de "Principles of ethical influence" nog steeds dagelijks met mij mee."

Daniëlle Gelderblom Areamanager at Hans Anders

"Ik ging er elke donderdag blij naar toe en kwam nog veel blijer thuis!"

Erik van Ophoven Organisatie-adviseur Gemeente Apeldoorn

"Deze collegereeks zou tot de basis van alle medewerkers en managers moeten behoren, nodigt uit om ermee aan de slag te gaan, je verder te verdiepen en is vooral héél erg leuk!"

Frans Hendriksen Transitiemanager, Ministerie van Defensie

"Na 20 edities Psychologie voor Managers heb ik nog steeds met veel deelnemers contact. Iedereen pakt er verschillende dingen uit, velen zijn op een ander, meer succesvol spoor gezet. Super gaaf! De return on investment is er zowel voor individu als organisatie. Wat wil je nog meer?"

Remco Gerritsma CEO Focus Learning Journeys BV

Sterk programma, toegankelijk gebracht door de besten op hun vakgebied, met actuele onderwerpen, op een zeer plezierige locatie. Een absolute aanrader voor diegenen die hun tijd efficiënt willen inzetten om te leren -> maandelijks een interessant en inspirerend college van 16.00 - 19.00 uur inclusief dinerbreak. Echt TOP georganiseerd!

Niek Sauter Business consultant, The Up Company

Ik kijk met veel plezier terug op de serie, heel leerzaam en ook geweldig leuk! Ook voor mijn huidige job in Oostenrijk zijn de colleges heel actueel en ter zake. Blij het gedaan te hebben, een aanrader voor iedereen die met mensen werkt en wie doet dat niet?!

Monique Buch Vice President Nonwoven Lenzing AG

Absolute aanrader voor iedereen die de factor mens in organisaties net zo fascinerend vindt als ik. Fijn om maandelijks relevante psychologische kennis te leren, op een toegankelijke en toepasbare manier!

Koen Edlinger Management Consultant at Summiteers