Remco Claassen

Van Leiderschap tot invloed
Remco wordt het meest gevraagd voor trainingen en presentaties over leiderschap, persoonlijke effectiviteit, time management en work-life balance. Maar daarnaast heeft hij een tweede specialisme: invloed en beïnvloeding. Remco ontdekte als trainer hoe je maximale impact krijgt in gesprekken, vergaderingen, pitches en presentaties. Die kennis deelt hij openhartig. Hij laat zien hoe je trainerstechnieken gebruikt om méér indruk te maken op momenten waarop je aan het woord komt. Fascinerend! 

Gefundeerd op grootmeesters
Voor zijn programma's ging Remco Claassen in de leer bij de 'groten der aarde' in leiderschap en persoonlijke effectiviteit. Hij volgde seminars en trainingen bij mensen als Tony Robbins, Stephen Covey en Tom Peters. Hij verzamelde alle relevante inzichten, koppelde die aan elkaar en smeedde ze tot een eigen, persoonlijke aanpak.

3 bestsellers
Remco Claassen is auteur van drie boeken, die allen al de bestseller status bereikten: IK, WIJ en Verbaal meesterschap. Zijn nieuwste boek is ‘Factor MOED' dat hij samen schreef met Marinka Lipsius. Ook dat boek stond 10 dagen op de nummer 1 positie.

Bijzondere stijl
Remco heeft een grote impact als trainer. Hij is fundamenteel tegenstander van powerpoint en bewijst met zijn seminars dat je geen beamer nodig hebt om indruk te maken. Remco's stijl is interactief, bot, speels en altijd verrassend.