"Wanneer je een schip wilt bouwen,
breng dan geen mensen bij elkaar om hout aan te slepen,
werktekeningen te maken, taken te verdelen en het werk te verdelen,
maar leer mensen verlangen naar de eindeloze open
zee..."
                            Antoine de Saint-Exupéry

Veranderingen komen niet op gang zonder spelers die zich met de verandering engageren en die zich willen inzetten om het werk te doen. Iedereen kan initiatief nemen in verandering en anderen vragen mee te doen. Het veranderen en vernieuwen van organisaties verlangt intensief samenspel van spelers die ambities delen. 

Wil jij met een team uit jouw organisatie samenspelen in verandering? En wil je meer leren over 

  • Veranderkundige principes, strategieën en spelvormen

  • De rol van de context in veranderprocessen

  • Organisatiedynamiek en de onder- en bovenstroom

meld je dan met een team uit je organisatie aan voor de masterclass 'Samenspel in veranderen' met Jaap Boonstra.Tijdens deze interactieve masterclass ga je in gesprek hoe je veranderingen in jouw organisatie op een structurele manier kunt vormgeven. Aan het eind van de dag heb je een helder beeld hoe je in je eigen organisatie veranderingen kunt realiseren in samenspel met je collega's. 

https://www.focuslearningjourneys.nl/programma/omgaan-met-verandering/veranderen-als-samenspel-1/