Bent u nog wel de baas over uw eigen leven?
U heeft zoveel te doen, maar tegelijkertijd zo weinig tijd. Hoe moet u al uw werkzaamheden (op tijd) afkrijgen? Productiviteitsgoeroe David Allen en schrijver van de wereldwijde bestseller ‘Getting things done' helpt u verder. Hij wordt gezien als 's werelds meest invloedrijke denker op het gebied van persoonlijke en organisatorische effectiviteit. 

Haal het maximale uit uzelf en uw mensen
Het bestaat: vele taken tegelijkertijd uitvoeren en toch productief functioneren, met een helder hoofd en het ontspannen gevoel dat alles onder controle is. Leven en werken op een hoog niveau van effectiviteit en efficiency. Een kunst die professionals moeten beheersen  om topprestaties te leveren.

De gehele dag staat David Allen op het podium om u meer te leren over zijn beroemde methode 'Getting things done', het zelfmanagementkompas dat richting geeft aan ons vaak zo hectische bestaan. Het helpt controle en overzicht te krijgen, de absolute voorwaarden voor een stressvrij en productief leven. Tijdens dit seminar gaat David Allen dieper in op zijn unieke systeem. Hij doet dit met humor, veel praktijkvoorbeelden en een gedegen onderbouwing. 

Making it all work
Leer tijdens dit seminar hoe u orde kunt krijgen in uw dagelijkse werkzaamheden aan de hand van de basisprincipes van GTD: Collect, Process , Organize, Review en Do.

Wilt u nooit meer 's nachts wakker schrikken met de gedachte aan wat u nog allemaal moet doen op het werk? Schrijf u dan nu in op www.focuslearningjourneys.nl.