René Diekstra

"Wij zijn in zekere zin geschapen om onszelf te scheppen..."

René F.W. Diekstra is ongetwijfeld één van de meest productieve en meest besproken psychologen binnen en buiten onze landsgrenzen. Hij is productief als wetenschapper, organisatie-adviseur en trainer, columnist bij een aantal dagbladen, praktiserend psycholoog en psychotherapeut.

René Diekstra is auteur van ruim 200 internationale wetenschappelijke tijdschriftpublicaties, richtte het blad Psychologie Magazine op en introduceerde de cognitieve gedragstherapie in ons land. Hij is auteur van een van de meest populaire zelfhulpboeken in de Nederlandse geschiedenis, het op wetenschappelijk onderzoek gebaseerde ‘Ik kan denken/voelen wat ik wil' (30ste druk).

Zijn wetenschappelijke deskundigheid die gepaard gaat met zijn persoonlijke ervaringsdeskundigheid maken hem tot een van de meest boeiende, instructieve en overtuigende sprekers en trainers op het terrein van de algemene psychologie, en meer in het bijzonder stressmanagement, persoonlijke effectiviteit en crisis-hantering.

8

"Ik ben zeer geïnspireerd door het college van Rene. Ik wil meer weten over de klassiekers!"

Anonymous Deelnemer 20 april 2023
8

"Mooi samenhangend verhaal, de tijd vloog voorbij!"

Eline de Jong Deelnemer 20 april 2023
8,5

"Dit college van Rene Diekstra zet mij aan tot denken en reflecteren. Mooie verhalende manier van vertellen met veel interactie"

Irene van den Burg Deelnemer 20 april 2023
9

"Zeer animerend, vol passie, op fijne toonhoogte"

Vincent Priem Deelnemer 20 april 2023
9

"Duidelijk. Rustig en inspirerend gebracht. Mooie vertaalslag om zelf verder op te reflecteren"

Ilona Schooneveld Deelnemer 20 april 2023
9

"Freudtastisch!"

Paula Prins Deelnemer 20 april 2023