In Amsterdam Zuid, in het Olympisch stadion, hebben wij een prachtig, groot kantoor. We zitten daar met ons eigen creatieve bedrijf, maar we hebben nog werkplekken over. Die zien we graag bezet door ondernemers of freelancers. Naast geweldig uitzicht, is ons kantoor heel compleet en vooral ook heel gezellig. Een keertje langskomen?

OVER ONS
Wij zijn Focus Conferences: we organiseren en ontwikkelen collegereeksen, seminars en trainingen. We hebben een klein team dat vooral veel weet van alle actualiteiten rondom management, leiderschap, persoonlijke effectiviteit, psychologie, strategie en innovatie. Erg breed dus. Je profiel of achtergrond maakt niet uit als je bij ons een werkplek wilt huren. Iedereen is welkom. We zitten nu met 12 mensen op ons kantoor in Amsterdam.

OVER ONS KANTOOR
Ons kantoor zit in het Olympisch stadion in Amsterdam Zuid. Het kantoor is groot, heeft heel grote ramen en kijkt uit op de binnenkant van het stadion, wat heel indrukwekkend is. De werkplekken met het beste uitzicht op de begane grond zijn nog vrij. Op de eerste verdieping hebben we ook een afgesloten kamer te huur, geschikt voor 4 tot 6 personen.

INRICHTING VAN HET KANTOOR
Het kantoor zelf is heel ruim, en heeft hoogteverschillen, waardoor het een heel aparte ruimte is. Aan één zijde zijn alleen maar ramen, waardoor er veel natuurlijk licht is. Er zijn naast werkplekken ook veel plekken waar je even kunt zitten en overleggen. We hebben het kantoor vrij klassiek ingericht: grote boekenkasten, leren stoelen en grote tafels.

Hieronder zijn enkele foto's te zien van de inrichting. Klik op een foto voor een vergroting.

----- widget -----

Foto galerie
Kantoor

----- widget -----

VOORZIENINGEN
Internet – Printen – Vergaderruimte – Keuken – Koffie en thee

JE WERKPLEK BIJ HET OLYMPISCH STADION
Je werkplek bij ons is heel ruim: je krijgt een groot bureau en een bureaustoel, een kastje onder je bureau en als je wilt nog extra kastruimte voor je spullen. Bij de meeste werkplekken zit tussen de bureaus veel ruimte, dus je kunt er echt rustig werken, of een belletje plegen als het nodig is.

VOORZIENINGEN
Ons kantoor is van alles voorzien. Allereerst hebben we goed internet. Je kan als je bij ons een werkplek huurt overal gebruik van maken: er is een grote vergaderzaal die je in overleg altijd kunt reserveren. We hebben verschillende tafels en overlegplekken gemaakt, waar je altijd kunt zitten. Er is een goede printer waar je gebruik van kunt maken. Ook hebben we een goede keuken met koffie, thee en een vaatwasser.

SOCIAAL
De mensen in ons team zijn erg gezellig en er wordt zo af en toe een biertje/wijntje gedronken. We zijn aangesloten bij het Launchdesk netwerk: een netwerk van startups, internetondernemers, marketeers en designers in Amsterdam die regelmatig events en borrels organiseren.

HEB JE EEN VRAAG OF WIL JE GRAAG LANGSKOMEN
Wil je meer weten over het huren van een werkplek/flexplek op ons kantoor? Kom een keer langs in het Olympisch stadion 43, Amsterdam! Bel ons op 020-3059159 of email ons op info@focuslearningjourneys.nl.