Dit voorjaar start Focus Conferences met een reeks middagworkshops onder het label Fast Forward Workshops. De Fast Forward Workshops bieden in korte tijd inzichten om jezelf en je organisatie snel vooruit te helpen op het gebied van strategie, innovatie, leiderschap, New Business, persoonlijke ontwikkeling en effectiviteit. Je betaalt € 395,- per workshop.  

Eerste workshop: Business Model You
Gedurende een middag (van 13.30-17.30 uur) ga je aan de slag met een thema. De eerste workshop binnen de reeks is Business Model You: maak je persoonlijke businessmodel en creëer nieuwe carrièremogelijkheden. De workshop wordt verzorgd door Patrick van der Pijl en Camilla van der Boom, die bij Focus Conferences ook al sinds een paar jaar de workshop Business Model Innovation verzorgen. Tijdens de middag leer je de Business Model You-methode en de 9 bouwstenen van het Business Model You Canvas te gebruiken en maak je je eigen persoonlijke businessmodel. Andere workshops die in de planning staan zijn: Visuele Meetings, Grip op omzet, Nightmare Competitor Scenarioplanning, Leidinggeven aan Generatie Y en Groeimodellen. 

De locatie: SPACES – Amsterdam Zuidas
De workshops vinden plaats bij SPACES op de Zuidas in Amsterdam en niet op Nyenrode zoals je van Focus Conferences gewend bent. We hebben voor deze locatie gekozen omdat het past bij de uitstraling van de Fast Forward Workshops. We vinden SPACES een inspirerende locatie met oog voor de toekomst en een nieuwe manier van werken. SPACES richt zich op Mobile Workers en Urban Nomads, op co-creatie, netwerken en samenwerking en ziet kantoren meer als ontmoetingsplekken. Let's start sharing ideas! 

Kijk voor de programma's, de sprekers en aanvullende artikelen op www.focuslearningjourneys.nl/fastforward