Half mei verschijnt de Nederlandse vertaling van het boek Business Model You. Geschreven door Tim Clark in samenwerking met Alex Osterwalder, Yves Pigneur en Patrick van der Pijl. Eerder schreven zij  de bestseller ‘Business Model Generation'. dit laatste  boek gaat over hoe je het Business Model Canvas kunt toepassen op jezelf. Voor de NLse editie zijn ook NLse cases toegevoegd. 

Hetzelfde team dat de bestseller 'Business Model Generation' creëerde, laat in 'Business Model You' zien hoe je met behulp van de Canvas-methode systematisch aan de slag kunt met vragen als: Wat vind ik leuk? Wat kan ik? Wat past bij me? Welke waarde voeg ik toe? Hoe verkoop ik dat? Zo optimaliseer je het allerbelangrijkste businessmodel dat er is: Business Model You!

'Business Model You' leert je: 

  • het businessmodeldenken te begrijpen en je huidige persoonlijke businessmodel te tekenen;

  • de marktwaarde van je vaardigheden te begrijpen en je doel te bepalen;

  • een visie voor verandering te verwoorden

  • je visie te vertalen in een nieuw persoonlijk businessmodel en belangrijker nog - dit nieuwe model te testen en in praktijk te brengen.

Het boek is in begin maart verschenen in de VS en stond na twee weken al #2 op de Amazon's Job Guide section - en #120 overall! Wij hebben dus ook hoge verwachtingen voor de Nederlandse markt! Lees hier meer over de book launch in Amsterdam. 

Op 31 mei organiseren wij een middagworkshop over Business Model You. Samen met Patrick van der Pijl en Camilla van den Boom van Business Models Inc. ga je aan de slag met je persoonlijke businessmodel. Kijk hier voor het programma en inschrijven. Kosten: € 395,- 


Deze workshop maakt onderdeel uit van de Fast Forward Workshops van Focus Conferences.