Afgelopen jaar hebben we weer ruim 50 programma's succesvol in de markt gezet. Met trots presenteren we hier de absolute toppers van 2010.

Collegereeksen

1. Psychologie voor managers (8.3)
2. Management in het onderwijs (8.3)
3. Cultuurverandering (8.3)
4. Strategische communicatie (8.2)
5. Verandermanagement (8.1)

Trainingen/seminars

1. Essentie van leiderschap (9.3)
2. Presenteren met overtuiging (9.0)
3. Marshall Goldsmith (8.6)
4. Leren veranderen (8.6)
5. Leidinggeven aan professionals (8.5)

Sprekers

1. Remco Claassen (9.3)
2. Geert Teisman (9.1)
3. Theo Compernolle (8.9)
4. Daniël Ofman (8.9)
5. Jeroen Smit (8.8)

Remco Claassen heeft goed gescoord in 2010: hij was niet alleen de beste spreker, zijn training 'Essentie van leiderschap' staat ook op 1. Men waardeert vooral zijn verfrissende en humorvolle aanpak om zijn publiek tot effectieve leiders te vormen.


Voor meerdere programma's zijn reeds nieuwe data voor 2011 bekend. U kunt zich aanmelden door op de link van het desbetreffende programma te klikken. Is er nog geen datum bekend, dan wordt u doorverwezen naar het programma met de laatste datum. Hier vindt u de button 'Hou me op de hoogte'. Indien u zich hiervoor inschrijft, ontvangt u z.s.m. een bericht wanneer een nieuwe datum bekend is.